Varje vecka städning:

Vi på blänkande Hus & Hem håller ditt hem rent kontinuerligt varje vecka, en eller flera gånger/ vecka. Detta alternativ passar dig som känner att tiden inte räcker till med arbete, barn, aktiviteter osv.

Varannan vecka:

Vi på Blänkande Hus & Hem håller ditt hem rent kontinuerligt varannan vecka. För dig som har tid att städa lite själv emellanåt men känner att det behövs en ordentlig städning av hela hemmet relativt ofta.

Var 3e eller 4 e vecka:

Vi på blänkande Hus & Hem håller ditt hem rent var 3 eller 4 e vecka. Detta alternativ passar dig som hinner städa själv, men vill ha hjälp med en ordentlig städning mer sällan.

Storstädning:

Blänkande Hus & Hem rekommenderar alltid en ny kund att starta med en storstädning så det finns en grund att starta från. En storstädning innebär att man städar allt i ett hem från golv till tak. Denna städning kan vara bra att få utfört 1-2 gånger per år så att städningen hålls efter.

Trappstädning:

Vi utför regelbunden trappstädning efter just ert önskemål! Ring eller maila för mer info!

Flyttstädning:

I en flyttstädning krävs enorm noggrannhet då en ny person ska flytta in eller ut. Välkomna att höra av er så hjälper vi till!

Fönsterputsning:

Vill du få Blänkande rena fönster hemma, på landstället eller kanske på kontoret?! Maila eller ring oss så hjälper vi dig!

Vi hjälper dig i vardagen!

Bli kund idag!