Dags att putsa fönstren

Börja med att förbereda ditt arbetsområde genom att ta bort löst smuts och spindelväv från fönstret och fönsterbrädan. Fyll en hink med varmt vatten och tillsätt lite diskmedel eller fönsterputsmedel. Doppa en svamp eller en mjuk borste i tvålvattnet och skrubba fönstret för att ta bort smuts och fläckar. Använd en fönsterskrapa för att skrapa bort tvålvattnet från fönstret, börja längst upp och dra skrapan neråt i en rak linje. Torka av eventuellt kvarvarande vatten med en ren mikrofibertrasa eller tidningspapper, arbeta från toppen och fortsätt neråt i en cirkulär rörelse. Kontrollera fönstret noggrant för att se om det finns några fläckar eller streck kvar och torka av dem om det behövs. Upprepa processen på utsidan av fönstret för att få båda sidor att bli rena och glänsande. När du är klar, beundra dina skinande rena fönster!.