Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/b/a/blankandehushem.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Om oss | Blänkade Hus och Hem

Blänkande Hus & Hem drivs av mig Madeleine Andersson, bosatt och uppvuxen i Vaxholm. Jag har arbetat med städning i ca 8 år och har ett stort intresse för renlighet och att det ska vara fint runtomkring, det har såklart även mina 9 anställda tjejer!

Vi på Blänkande Hus & Hem håller till mestadels i Norrort och även i innerstan. Det viktigaste för oss på Blänkande Hus & Hem är att sätta dig som kund i fokus och att alltid ha en god kontakt med alla våra kunder. Vi satsar på en hållbar kvalité genom att ha löpande kontroller ute hos städpersonalen så ofta som möjligt. Du har alltid en kontaktperson som hjälper just dig vid frågor osv. För oss är det viktigt att du som kund känner en trygghet med att ha oss som städfirma.

almega-logo-orange-2Vi har kollektivavtal för våra anställda via Almega och följer deras regler och riktlinjer för all vår personal.

Välkomna att höra av er för mer info om våra tjänster!

Madeleine: 073-1530894, info@blankandehushem.se